Kontingent 2017

Medlemskab: Du kan melde dig ind i klubben ved at melde dig ind her på hjemmesiden.

Du vil efter din indmeldelse modtage vores klubblad. Det hedder Udløberen og udkommer i trykt  udgave 2 gange om året, og som netblad 3-4 gange årligt. Du vil også modtage Dansk Orienteringsforbunds magasin. Det hedder Orientering.dk og udkommer ca. 4 gange om året. Horsens OK er en stor klub med mange tilbud, og du får adgang til at deltage i det hele som medlem.

Familie: 1.400 kr. pr. år – Et familiemedlemskab, dækker hele familien.
Senior: 700 kr. pr. år – Gælder en senior løber fra 25+.
Junior: 450 kr. pr. år – Gælder en ungdomsløber fra 0 til 25 år.
Passiv 400 kr. pr. år – Definitionen på et passivt medlem følger forbundets vedtagelse som lyder: Passive medlemmer har ikke adgang til idrætsudøvelsen. Det er den eneste begrænsning udover at Forbundets blad ikke modtages. Det passive medlem har stemmeret på generalforsamlingen og kan deltage i klubbens øvrige aktiviteter. Det betyder at det passive medlem ikke kan deltage i nogen form for orienteringsløb, herunder træningsløb.